SERIJA A Statistike, predlozi, asistencije, tipovi…

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A Statistike, predlozi, asistencije, tipovi…

ATALANTA – TORINO
Nedelja, 20:45
Jedan od derbija drugog kola Serije A na programu je u Bergamu. Dve ekipe koje su na kraju sezone obezbedile Evropu, Atalanta Ligu šampiona i Torino kvalifikacije za Ligu Evrope, srešće se u nedelju od 20:45. Torino je stari dužnik timu iz Bergama. Prošle sezone „bikovi“ su meč kod kuće dobili bez veće muke (2:0), dok je drugi okršaj završen bez pobednika. Obe ekipe su sigruno startovale u novom šampionatu, Atalanta je postigla >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << čak tri gola, dok su Torinjani dva puta zatresli mrežu Sasuola.
MAXBET ASISTENCIJA 1PW1, 1D1+
KALJARI – INTER
Nedelja, 20:45
Drugu nedelju zaredom Kaljari igra kao domaćin. Premijerni meč nije dao rezultat, tim je poražen od Breše, a Inter ne izgleda kao ekipa protiv koje bi Kaljari mogao da popravi utisak. Naprotiv… Ipak, “neroazuri” su upravo na ovom stadionu poklekli prošle sezone, čemu je kumovao autogol Perišića, ali i pogodak Pavoletija, pri tom je Barela promašio penal u smiraj meča. Inače, prethodna četiri susreta je lagano dobijao Inter. Ovoga puta će sigurno da bude oprezan, da mu se ne bi ponovio mart 2019. godine…
MAXBET ASISTENCIJA 2&0-2, 2G1+
ĐENOVA – FJORENTINA
Nedelja, 20:45
Najviše golova u prvom kolu viđeno je u susretu Fjorentine i Napolija (sedam) odnosno Rome i Đenove (šest). To najavljuje goleadu u meču Đenovljana i tima iz Firence, u nedelju od 20:45. Za razliku od Đenove, koja je došla do boda, „viola“ je poražena. Tim iz Firence je, inače, ekipa sa najviše Srba u Seriji A, pošto njen dres nose Milenković, Vlahović i Terzić. Samo jednom je u prethodnih pet duela ovih ekipa neko slavio. Bila je to Fjorentina, maja 2018. godine. Ostala četiri meča završena su bez pobednika.
MAXBET ASISTENCIJA X&GG, UG 2-3
LEĆE – VERONA
Nedelja, 20:45
Duel prošlosezonskih članova Serije B na progamu je u italijanskoj eliti. Domaćin je Leće. Verona je u prošlom kolu otkinula bod Bolonji i, kao i svaki novajlija, ima primarni cilj da obezbedi opstanak. Ipak, podatak da Verona u poslednjih pet međusobnih duela nije savladala Leće, govori da je tradicija na strani domaćina. Leće je u tom periodu slavilo tri puta, dok je dva puta bilo nerešeno. Leće kod kuće nije poraženo skoro dve godine, tačnije, od 21. oktobra 2018. godine. U tom periodu zabeležio je samo dva remija na domaćem terenu.
MAXBET ASISTENCIJA 1X-1X, 2>
SASUOLO – SAMPDORIJA
Nedelja, 20:45
U Ređo Emiliji je na programu duel ranjenih lavova. Sasuolo čeka Sampdoriju. Domaćin je poražen u prvom kolu od Torina, Sampdorija od Lacija. Sasuolu je to bio prvi poraz u poslednjih sedam susreta, uključujući prijateljske i Kup meč. Istina, kontrolni mečevi bili su sa manje atkraktivnim rivalima, što se, očigledno, obilo o glavu ekipi. Kada su međusobni dueli u pitanju, Sasuolo je slavio tri puta, Sampdorija jednom,a jednom je završeno bez pobednika u poslednjih pet međuosbnih okršaja.
MAXBET ASISTENCIJA P/K X, GG
UDINEZE – PARMA
Nedelja, 20:45
Parma je imala tu nesreću da se na startu nove sezone sretne sa „Starom damom“. Poraz je bio neminovan. Sa druge strane, Udineze je pokazao zube, uzeo „skalp“ Milanu i najavio visoke domete, mnogo veće od onih u prethodnim sezonama. Za početak, moraće da savlada Parmu, prvi put posle pet godina. Tim iz Udina poslednji put je slavio 29. septembra 2014. Za razliku od njega, Parma je dobila tri od poslednjih pet duela, a jedan je završen bez pobednika. Udineze kod kuće ume da bude ubedljiv…
MAXBET ASISTENCIJA 1X&0-2, 1P0-1&2P0-2
Članak SERIJA A Statistike, predlozi, asistencije, tipovi… se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post SERIJA A Statistike, predlozi, asistencije, tipovi… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.