Posle Leke, teniser?

Izvor: Mondo, 16.Jan.2017, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Leke, teniser?

Nina Radulović navodno viđena sa mladim sportistom.

Voditeljka Nina Radulović Lečić, koja se krajem prošle godine razvela od glumca Branislava Lečića, navodno je viđena u društvu mlađeg muškarca.

"Alo" piše da je u pitanju teniser Filip Krainović, sa kojim je Nina došla na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << doček srpske Nove godine u jedan beogradski klub.

Lepa voditeljka, koja je sa Lečićem dobila sina Lava, nije želela da komentariše saznanja ovog lista.

Krainović ima 24 godine, što znači da je od Lečića mlađi više od 30 godina. Profesionalno se bavi tenisom od 2009. i najviše dosadašnje pozicioniranje na ATP listi bilo je 86. mesto sredinom 2015. godine.
Pogledaj vesti o: Nina Radulović,   Doček Nove Godine

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle Leke, sportista? (FOTO)

Izvor: Mondo, 16.Jan.2017

Nina Radulović navodno viđena sa mladim sportistom...Voditeljka Nina Radulović Lečić, koja se krajem prošle godine razvela od glumca Branislava Lečića, navodno je viđena u društvu mlađeg muškarca..."Alo" piše da je u pitanju teniser Filip Krajinović, sa kojim je Nina došla na doček srpske...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.