Partizan angažovao trenera sa kojim je osvojio mnogo trofeja

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan angažovao trenera sa kojim je osvojio mnogo trofeja

Povratak na mesto uspeha. Košarkaški klub Partizan je dobio veliko pojačanje u stručnom štabu, pošto je angažovao profesora Vladimira Koprivicu kao novog kondicionog trenera.
Kvota u MaxBetu na pobedu Australije protiv Sjedinjenih Američkih Država je 9.15.
Koprivica je u ekipu Andree Trinkijerija došao na mesto Seada Krdžalića, koji je ovog leta napustio crno-bele kako bi radio sa kanadskim teniserom Milošem Raonićem.
Za Koprivicu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ovo nije novi posao. Već je bio kondicioni trener Partizana u vreme dok je šef stručnog štaba bio Duško Vujošević. Njih dvojica su sjajnim radom doneli klubu iz Humske veliki broj trofeja.
Koprivica je upoznao svog novog šefa Trinkijerija kada je Italijan bio gost predavač na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.
 

The post Partizan angažovao trenera sa kojim je osvojio mnogo trofeja appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

BURA U PARTIZANU Janković odlazi, ali vraća se ljubimac navijača

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019

Buran dan u Partizanu. Posle odluke KSS da Marko Pecarski dobije raskid ugovora, pojavile su se nove informacije vezane za sastav trenera Andree Trinkijerija. Naime, Stefan Janković je na izlaznim vratima, očekuje se da karijeru nastavi u Grčkoj, ali zamena je već spremna.. Kvota u MaxBetu na pobedu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.