Bivši centar Partizana potpisao za Indijana Pejserse

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši centar Partizana potpisao za Indijana Pejserse

Još jednom  košarkašu je karijera krenula uzlaznim tokom posle epizode u Partizanu. Bivši član crno-belih Amida Brajma dobio je priliku u najjačoj ligi na svetu, NBA. Potpisao je ugovor sa Indijana Pejsersima.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Litvanije u meču sa Australijom je 1.60.
Nekadašnji šampion sa Jukonom iz 2014. godine je u Partizanu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bio tokom proleća 2018. godine, kada je na klupi Partizana bio Nenad Čanak. Brajma je došao kao šampion američke razvojne “G” lige sa Ostin Sparsima, filijalom San Antonio Sparsa, ali u Partizanu nije imao zapaženiji učinak.
Potom se vratio u Ostin Sparse, gde je u proseku beležio učinak od 7,7 poena, 6,9 skokova i 2,8 rampi po meču. Brajma je rođen 11. februara 1994. u glavnom gradu Gane, Akri. Visok je 213 centimetara i u Partizan je došao kao 104 kilograma teški centar.
U Humskoj nezapažen, ali nije promakao skautima Pejsersa…

The post Bivši centar Partizana potpisao za Indijana Pejserse appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Zvanično - Bivši centar Partizana u NBA ligi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019

U redovima crno-belih se nije najbolje snašao, ali karijera mu ove godine ide uzlaznom putanjom- stigao je do najjače lige sveta...Navijači Partizana sigurno nisu zaboravili Amidu Brajmu, centra rođenog u Gani, koji je u aprilu prošle godine stigao među crno-bele iz Ostin Sparsa, sa kojima je prethodno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.