Zvanično - Bivši centar Partizana u NBA ligi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Bivši centar Partizana u NBA ligi! (foto)

U redovima crno-belih se nije najbolje snašao, ali karijera mu ove godine ide uzlaznom putanjom- stigao je do najjače lige sveta.

Navijači Partizana sigurno nisu zaboravili Amidu Brajmu, centra rođenog u Gani, koji je u aprilu prošle godine stigao među crno-bele iz Ostin Sparsa, sa kojima je prethodno osvojio NBA G ligu.

Brajma je u Partizanu nastupao samo u domaćoj Superligi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u sezoni 2017/18 i za par meseci kao član crno-belih prosečno je beležio 7.6 poena, 4.4 skoka i 0.2 asistencije.

Ubrzo se rastao sa Partizanom, koji je tada eliminisan već u polufinalnoj seriji plej-ofa od FMP-a.

Brajma se potom vratio u Ostin Sparse, a od jeseni ćemo ga gledati u NBA ligi, pošto je Indijana Pejsers zvanično potvrdila da je angažovala ovog igrača.

Detalji ugovora nisu saopšteni, a Brajma je prošle sezone u Ostin Sparsima prosečno beležio 7.7 poena, 6.9 skokova i 2.8 blokada po meču.

-

OFFICIAL: We have signed Amida Brimah (@amidabrimah) to a contract ✍️

Learn more about Brimah ⤵️https://t.co/IFJKTyl3fA

— Indiana Pacers (@Pacers) September 3, 2019
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.