ФЕДЕРЕР И НАДАЛ СЕ ПРОТИВЕ НОВАКУ: То није рјешење

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2020, 03:58

ФЕДЕРЕР И НАДАЛ СЕ ПРОТИВЕ НОВАКУ: То није рјешење


ФЕДЕРЕР И НАДАЛ СЕ ПРОТИВЕ НОВАКУ: То није рјешење
30.08.2020. – 15:09
ИСКРА на Фејсбуку






Вимблдон: Надал – Федерер (Фото: wimbledon.com)

Идеја Новака Ђоковића да напусти Савјет играча и направи своју Асоцијацију >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << наишла је на многобројне коментаре.
Веома брзо по тој одлуци најбољег тенисера свијета огласили су се и његови највећи ривали – Роџер Федерер и Рафаел Надал.
„Бик са Маљорке“ сматра да оснивање нове Уније није рјешење.
– Свијет је тренутно у тешкој и компликованој ситуацији. Лично вјерујем да су ово времена када би требало да останемо мирни и радимо заједно на истом циљу. Вријеме је за јединство, не за раздвајање – написао је Надал на Твитеру и додао: „Ово су тренуци у којим се могу постићи велике ствари само ако је тенис уједињен. Сви ми, играчи, турнири, тијела која одлучују морамо да радимо заједно. Имамо већих проблема, а раздвајање и разједињеност дефинитивно није рјешење.“
На Надалов твит надовезао се и Швајцарац.
– Сагласан сам са Рафаелом Надалом. Ово су несигурна и изазовна времена, а за нас је кључно да будемо уједињени као играчи и као спорт, да направимо прави корак напред – напосао је Федерер.

РТРС



The post ФЕДЕРЕР И НАДАЛ СЕ ПРОТИВЕ НОВАКУ: То није рјешење appeared first on 011vodic.
Pogledaj vesti o: Wimbledon

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.