Novak Đoković započeo 383. nedelju na prvom mestu ATP liste

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2023, 09:58

Novak Đoković započeo 383. nedelju na prvom mestu ATP liste

Srpski teniser Novak Đoković započeo je 383. nedelju na prvom mestu ATP liste, koja je objavljena danas.

Đoković je uvećao prednost na čelu ATP liste u odnosu na drugoplasiranog Španca Karlosa Alkaraza. Đoković ima 7.240 bodova, dok je Alkaraz drugi sa 6.770.

Norvežanin Kasper Rud je napredovao za jednu poziciju i sada je treći teniser sveta sa 5.255 poena, dok je Rus Danil Medvedev četvrti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Grk Stefanos Cicipas pao je za dve pozicije, pošto nije uspeo da odbrani titulu na mastersu u Monte Karlu. Grčki teniser je sada peti na ATP listi.

Rus Andrej Rubljov, koji je osvojio titulu u Monte Karlu, zadržao je šestu poziciju, dok je Danac Holger Rune napredovao za dve pozicije i trenutno je sedmi teniser sveta.

U Top 10 najboljih igrača sveta nalaze se još Italijan Janik Siner, Kanađanin Feliks Ože-Alijasim i Amerikanac Tejlor Fric.

Srpski teniser Miomir Kecmanović je napredovao za jednu poziciju i sada je 33. igrač sveta sa 1.125 bodova. Dušan Lajović je pao za jedno mesto i trenutno je 70. na ATP listi sa 744 boda. Filip Krajinović je skočio za četiri mesta i sada se nalazi na 74. poziciji sa 731 bodom.

Laslo Đere je nazadovao za čak 16 pozicija, pošto je trenutno 78. teniser na ATP listi sa 716 poena.

Naredna ATP lista biće objavljena za nedelju dana.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.