Marin: Odgovorni da plate zbog sramnih postupaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2018, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin: Odgovorni da plate zbog sramnih postupaka

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin izjavio je da se nada da će uskoro izaći istina na videlo posle pisanja francuskog lista "Ekip"  o navodnom pokušaju nečasnih radnji pre meča Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Bivši nemački reprezentativac, strelac za Zvezdu u ubedljivom porazu u Parizu od 6:1, reagovao je na optužbe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rečima da krivci za takve navode moraju da odgovaraju.

"Očekujemo da će istina biti otkrivena i da će odgovorni za ovu aferu platiti zbog sramnih postupaka", rekao je Marin za nemački list "Bild".

"Ekip" je objavio da je visoki funkcioner Crvene zvezde želeo da uplati pet miliona evra na poraz od pet golova razlike u Parizu.

Iz Zvezde su najavili da razmatraju da tuže "Ekipu" i da je angažovan advokat u Francuskoj.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Marin: Odgovorni da plate zbog sramnih postupaka

Izvor: RTS, 14.Okt.2018

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin izjavio je da se nada da će uskoro izaći istina na videlo posle pisanja francuskog lista "Ekip" o navodnom pokušaju nečasnih radnji pre meča Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.