Marin: Odgovorni da plate zbog sramnih postupaka

Izvor: RTS, 14.Okt.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin: Odgovorni da plate zbog sramnih postupaka

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin izjavio je da se nada da će uskoro izaći istina na videlo posle pisanja francuskog lista "Ekip" o navodnom pokušaju nečasnih radnji pre meča Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona.
Bivši nemački reprezentativac, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << strelac za Zvezdu u ubedljivom porazu u Parizu od 6:1, reagovao je na optužbe rečima da krivci za takve navode moraju da odgovaraju.

"Očekujemo da će istina biti otkrivena i da će odgovorni za ovu aferu platiti zbog sramnih postupaka", rekao je Marin za nemački list "Bild".
"Ekip" je objavio da je visoki funkcioner Crvene zvezde želeo da uplati pet miliona evra na poraz od pet golova razlike u Parizu.
Iz Zvezde su najavili da razmatraju da tuže "Ekip" i da je angažovan advokat u Francuskoj.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Verati: Na terenu nismo ništa osetili, a nije prvi put da dobijemo sa pet razlike

Izvor: MozzartSport.com, 15.Okt.2018, 08:27

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati rekao je da mu ne deluju realno priča Ekipa o navodnom pokušaju jednog visokog funkcionera Crvene zvezde da uplati čak 5.000.000 evra na ubedljiv poraz srpskog prvaka od Svetaca u drugom kolu Lige šampiona. Verati je u toj utakmici na Parku prinčeva bio starter...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.