Donald: Postoji šansa da odem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2017, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donald: Postoji šansa da odem

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da je potpuno skoncentrisan na igre u dresu crveno-belih, iako postoji mogućost da do kraja prelaznog roka promeni sredinu.

"Sve dok sam ovde biću potpuno fokusiran. Mediji svašta pišu, ali ništa nije sigurno. Uvek postoji šansa da odem, ali i da ostanem. Da li ću igrati protiv Sparte? Zašto da ne?", rekao je Donald novinarima posle pobede nad kazahstanskim Iritišom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (2:0).

Upravo je Holanđanin bio strelac protiv Irtiša za plasman u treće kolo kvalifikacija u Ligu Evrope, prvim golom iz slobodnog udarca u karijeri.

"Mnogo sam vežbao, mislim da je bio lep gol. Drago mi je da sam ga postigao. Srećan sam, to je najbolji opis posle ove utakmice. Imali smo prilike, ponekad smo grešili u tom poslednjem pasu i zbog toga nije bilo više stopostotnih prilika. Irtiš je težak protivnik, malo ćemo da proslavimo, da se osvežimo, a onda da se fokusiramo na sledeći meč", naveo je Donald.

Donald je istakao da su navijači opet pružili veliku podršku fudbalerima Crvene zvezde.

"Osetili smo njihovu podršku, iako su bili na jugu. Važno je da su oni tu i da nam pružaju podršku, manje je bitno na kojoj su tribini", zaključio je Donald.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.