OVO ZANIMA SVE DELIJE: Donald posle gola otkrio da li ostaje u Zvezdi (GALERIJA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2017, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO ZANIMA SVE DELIJE: Donald posle gola otkrio da li ostaje u Zvezdi (GALERIJA)

Utakmica završena rezultatom 2:0.

Crvena zvezda je u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto je u revanšu na stadionu "Rajko Mitić" pobedila Irtiš. Strelci su bili Mičel Donald i Slavoljub Srnić, a Holanđanin koji je "načeo" mrežu Kazaka prvi je stao pred novinare. Naravno, prvo pitanje se odnosilo na gol iz slobodnog udarca. Veoma efektno, to su videli svi... Ali za ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogodak vezana je jedna zanimljivost.

- Ovo je moj prvi gol iz slobodnog udarca u karijeri. Mnogo sam vežbao, i mislim da je bio lep gol. Drago mi je da sam ga postigao. Srećan sam, to je najbolji opis posle ove utakmice. Imali smo prilike, ponekad smo grešili u tom poslednjem pasu i zbog toga nije bilo više stoodstotnih prilika. Irtiš je težak protivnik, malo ćemo da proslavimo, da se osvežimo, a onda da se fokusiramo na sledeći meč - rekao je Donald koji veruje da će biti u klubu i sledećeg četvrtka, kada u Beograd dođe Sparta.

Ovih dana spekuliše se i da bi mogao da promeni sredinu, a podsetimo, Holanđanin je bio blizu prelaska u Genčlerbirligi, ali je ipak ostao u Ljutice Bogdana.

- Sve dok sam ovde biću potpuno fokusiran. Novine svašta pišu, ali ništa nije sigurno. Uvek postoji šansa i da odem, ali i šansa da ostanem. Ponavljam, fokusiran sam na Crvenu zvezdu - kazao je Donald kome nije bilo čudno što su ovog puta Delije bile na južnoj, a ne na severnoj tribini.

- Nije velika razlika u odnosu na prethodne utakmice. Osetili smo njihovu podršku i sada, iako su bili na jugu. Važno je da su oni tu i da nam pružaju podršku, manje je bitno na kojoj su tribini - zaključio je Zvezdin zadnji vezni.

U nedelju, u 19 časova na "Rajko Mitić" će doći niški Radnički, a zatim sledi i novi evropski okršaj, sa Česima.

TVITER GORI: Delije imaju svog heroja, ali je najveća žurka bila u Haniotiju! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donald o odlasku: Volim Zvezdu, bliži sam ostanku

Izvor: B92, 21.Jul.2017

Mičel Donald postigao je u četvrtak veče jedan od odlučujućih golova u meču sa Irtišom, koji je Crvena zvezda dobila sa 2:0 u drugom kolu kvalifikacija za LE...Vezni igrač je u 10. minutu iz slobodnog udarca doneo veoma važan gol prednosti, a posle utakmice novinare je zanimalo kakav je njegov...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.