Izvor: HotSport.rs, 21.Jul.2017, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIČEL DONALD ISKRENO: Bio bih srećan da i dalje nosim Zvezdin dres!

Mičel Donald, strelac fenomenalnog gola u pobedi Crvene zvezde nad kazahstanskim Irtišom, rekao je da nikada ranije u karijeri nije zatresao mrežu rivala iz slobodnog udarca, ali je i istakao da ne razmišlja o odlasku iz Zvezde.

Crvena zvezda je eliminisla Irtiš i plasirala se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a jedan od najboljih pojedinaca na meču bio je Holanđanin Mičel Donald. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Srećan sam, jer smo na lep način otišli u narednu rundu. Imali smo dosta šansi, bili smo superiorni, a mogli smo i više golova da postignemo. Što se mene tiče, prvi put u karijeri uspeo sam da postignem gol iz slobodnog udarca i mogu da vam kažem da je osećaj fantastičan. Nadam se da ću u tome uspeti još neki put– rekao je Donald.
Holanđanin se osvrnuo i na narednog protivnika crveno-belih u Evropi, ali je govorio i o trenutnom statusu u klubu iz Ljutice Bogdana.
Sparta je težak rival, ali prvo da proslavimo prolazak u narednu rundu, a onda da se fokusiramo na utakmicu u Superligi. Mislim da ću biti u Zvezdi za duele sa Česima, nema razloga da ne bude tako. Ljudi svašta pričaju, ali ja sebe u budućnosti vidim u Zvezdi. Postoji mogućnost za odlazak i ostanak, a ja bih bio srećan da i dalje nosim Zvezdin dres. Želim da igram Ligu Evrope i to mi je cilj – izjavio je Donald.
Pripremio: Branko Puzović
The post MIČEL DONALD ISKRENO: Bio bih srećan da i dalje nosim Zvezdin dres! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Donald: Fokusiran na Zvezdu, iako postoji šansa da odem

Izvor: RTS, 21.Jul.2017

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da je potpuno skoncentrisan na igre u dresu crveno-belih, iako postoji mogućost da do kraja prelaznog roka promeni sredinu. . ."Sve dok sam ovde biću potpuno fokusiran. Mediji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.