Vladimir Stojković dobio ćerku. Evo kako izgleda njegova naslednica!

Izvor: Svet plus, 26.Avg.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Stojković dobio ćerku. Evo kako izgleda njegova naslednica!

Golman Vladimir Stojković dobio je treće dete, ćerku Taru. Odmah nakon porođaja posetio je suprugu Valentinu. Evo kako izgleda njegova naslednica!

Valentina Stojković, supruga srpskog golmana Vladimira Stojkovića, porodila se danas u Beogradu i na svet donela ćerku Taru tešku 2 kilograma i 40 grama, i dugačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << 48 centimetara. Ponosni tata odmah je zabeležio prve trenutke sa ćerkicom i svoju sreću podelio sa javnošću. Vladimiru i Valentini ovo je drugo dete, a prošle godine u februaru dobili su sina Vladana. Iz prvog braka sa Bojanom Rajić golman ima i sedmogodišnjeg sina Lava.

Čestitamo srećnim roditeljima!

Princeze ❤️😍

A post shared by ⚽️🏆 (@vladimirstojkovic) on Aug 26, 2018 at 6:30am PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.