Stojković rezigniran: Ne mogu… – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković rezigniran: Ne mogu… – MaxBet Sport

Nije bilo lako Vladimiru Stojkoviću posle poraza Partizana od Voždovca, prvog u Superligi Srbije. On je skrivio jedanaesterac u prvom poluvremenu, mada se na usporenom snimku videlo da je napadač “zmajeva” Aleksandar Stanisavljević iscenirao najstrožu kaznu, da se bacio ispred iskusnog čuvara mreže.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Boke juniors na gostovanju Defensi u šampionatu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Argentine je 2.20. Meč se igra u noći između nedelje i ponedeljka.
Nekadašnjem reprezentativcu Srbije nije bilo do priče.
Nemam zaista više šta da kažem, mislim da nije ni potrebno više ništa da pričam… Naišli smo na jednu ekipu koja je po mom mišljenju jedna od najboljih u ligi, tako da eto to je to – rekao je Stojković za “Telegraf” posle meča.
O spornom jedanaestercu nije hteo da govori.
Ne mogu ništa da pričam više, prijatno zaključio je Stojković.
Posle meča lep gest kapitena Partizana. Otišao je do mladog Zlatana Šehovića, tragičara utakmice, da ga uteši. Mladi defanzivac je kardinalno pogrešio u poslednjim trenucima susreta, kada je Marko Dević u šestom minutu sudjske nadokande doneo tri boda gostima iz Zaplanjske. Teško je palo to Šehoviću, koji je ronio suze, ali tu je bio Stojković da ga podrži.

Savo ogorčen: Nemoguće je, nemoguće, nemoguće, nemoguće, osvojiti titulu!


The post Stojković rezigniran: Ne mogu… – MaxBet Sport appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.