Stojković prognozirao ishod žreba, hoće li izvlačiti kuglice?

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković prognozirao ishod žreba, hoće li izvlačiti kuglice?

Golman Partizana nema ništa protiv da upravo on izvlači kuglice na žrebu za polufinale Kupa Srbije. Najavio dolazak na Terazije.

Nakon prvenstvene utakmice između Partizana i niškog Radničkog golman crno-belih Vladimir Stojković "prognozirao" je ishod završnice Kupa Srbije.

Tom prilikom Stojković je rekao da će Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrati polufinale sa Crvenom zvezdom, a da će onda u Nišu savladati Radnički u borbi za trofej.

Tada je prvi čovek Radničkog poručio da bi bilo najbolje da Stojković izvlači kuglice na žrebu za polufinale Kupa Srbije. U izjavi "Žurnalu" Stojke je potvrdio da će doći na Terazije.

"Dolazim, naravno", kratko je rekao Stojković nakon što je juče saopšteno da će žreb biti obavljen u četvrtak.

Žreb polufinalnih parova Kupa Srbije zakazan je za četvrtak od 13 časova, a u kuglicama će se naći imena beogradskih "večitih", niškog Radničkog i lučanske Mladosti.

Pravilnikom takmičenja predviđeno je da se u polufinalu igraju dva meča, a termini tih utakmica su 17. april i 15. maj.

Finale u Nišu zakazano je za 23. maj.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.