Stojković optimista da Srbija može na EURO2016: Naše je da se nadamo

Izvor: Blic, 15.Nov.2014, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković optimista da Srbija može na EURO2016: Naše je da se nadamo

Golman naše fudbalske reprezentacije Vladimir Stojković rekao je da reprezentacija treba što pre da zaboravi poraz od Danske (1:3) i da pokuša da se uzdigne, jer u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope ima da se igra još dosta.

"Moramo ovaj težak poraz da zaboravimo što pre, da se podignemo, što ne mislim da će biti lako i brzo. Do kraja kvalifikacija ima još dosta utakmica i naše je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se nadamo", kazao je Stojković, ne želeći da odstupi od optimizma.

Ipak, kako su "orlovi" odigrali protiv Danske, i ne čudi što pojedini fudbaleri Srbije nisu imali snage da analiziraju ni šta se desilo, ni šta će biti.

Tako je slabu igru reprezentacije i novi neuspeh kratko prokomentarisao Milan Biševac:

"Ma, šta da vam kažem? Ovo je bila katastofa, videli ste sve".

Danska, koja ima meč više od ostalih u grupi I, vodi sa sedam bodova, Portugal je sakupio šest, Albanija četiri, a na poslednjoj poziciji su Srbija i Jermenija sa po jednim bodom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.