Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDAR SRBA U ČEMPIONŠIPU: Stojke se odbranio od Jokana u ‘srpskom derbiju’ (VIDEO)

Meč između Notingem Foresta i Fulama, čije su uzdanice Srbi Vladimir Stojković i Slaviša Jokanović, završen je remijem rezultatom 1:1 (0:0).

Notingem Forest za koga brani Vladimir Stojković i Fulam, čiji je menadžer Slaviša Jokanović, večeras je podelio bodove u svojevrskom ‘srpskom derbiju’ engleskog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Čempionšipa.
Gol za domaći tim pred ne tako popunjenim tribinama Notingemovog stadiona postigao je ‘Lord’ Niklas Bendtner u 60. minutu, ali je Jokanovićev tim stigao do izjednačenja već posle 12. minuta golom Karnija.
Fulam je za sada bolje plasiran na tabeli Čempionšipa i sa 14 bodova zauzima 12. mesto na tabeli, dok su ‘Šumari’ na 15. poziciji sa 12 osvojenih bodova.
The post SUDAR SRBA U ČEMPIONŠIPU: Stojke se odbranio od Jokana u ‘srpskom derbiju’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I na strani i kod kuće, Stojke brani nemoguće (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2016, 13:37

Maestralna forma srpskog reprezentativca na golu Notingem Foresta..Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin obelodanio je pre nekoliko dana da će prvi golman našeg nacionalnog tima u oktobarskim kvalifikacijama ponovo biti Vladimir Stojković, nakon što se ustalio na golu Notingem Foresta...Otkako...

Nastavak na MozzartSport.com...

VEĆ JE U SRCIMA NAVIJAČA: Jeste li videli kako je Stojke čarobnim odbranama zaustavio Jokana? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2016

Zbog ovakvih bravura je, po mnogima, najbolji srpski golman.. . U srpskom derbiju u Čempionšipu između Notingem Foresta za koji brani Vladimir Stojković i Fulama koji sa klupe predvodi Slaviša Jokanović videli smo zasluženu podelu bodova (1:1).. Fulam je bio blagi favorit, a iako je gubio, pa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.