Povređeni Stojković poručio: Neka ne brinu Đukić i Muslin!

Izvor: BKTV News, 24.Sep.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni Stojković poručio: Neka ne brinu Đukić i Muslin!

Golman Vladimir Stojković nije branio danas za Partizan protiv Rada jer se na zagrevanju požalio na bol u zadnjoj loži, ali naglasio je da nema brige zbog te situacije.

Trener Miroslav Đukić pred gol je poslao mladog Marka Jovičića.

"Stojković je osetio probleme u zadnjoj loži i nije hteo da rizikuje, a nismo ni mi hteli. Osećao se loše pri svakom pokušaju sprinta", rekao je Đukić.

Velika je to briga i za Đukića i za navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Partizana, naročito pred meč Lige Evrope protiv Dinama iz Kijeva u četvrtak u Beogradu, ali i za selektora Slavoljuba Muslina uoči finiša kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

"Neka ne brinu ni Đukić ni Muslin", u svom stilu je poručio Stojković posle meča na Banjici koji je odgledao sa klupe.

"I pre dva dana sam osetio bol u zadnjoj loži, pa i danas. Mora da bude sve u redu. Moram da branim", dodao je Stojković pokušavajući da ohrabri sve navijače Partizana i "orlova".

Podsetimo, "crno-beli" su slavili na Banjici sa 4:2 posle uzbudljive utakmice.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.