O nepotrebno nasilnom i spektkualrnom upadu u stan porodice Stojković - protest u toku (VIDEO uživo)

Izvor: KMnovine.com, 01.Apr.2021, 18:30

O nepotrebno nasilnom i spektkualrnom upadu u stan porodice Stojković - protest u toku (VIDEO uživo)

Inspektori su nepotrebnom i prekomernom silom pokušali da uđu Stojkovićima u stan a kada su oni rekli da ne mogu da ih neće pustiti bez advokta tek tada su zastali, kaže Vladimir Stojković.



Vladimir je zatim počeo da snima i da to prenosi uživo rekavši "nećete da radite u mraku". Tada je nastao problem jer je zbog toga podignuta optužnica i protiv njega zbog navodnog "ometanja službenog lica u pokušaju" iako ima zakonsko pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << da ih snima dok su na dužnosti.
Vladimir je pušten da se brani sa slobode ali su dr Jovana Stojković i drugi zadržani u pritvoru. Nakon toga je dao izjavu u kojoj je ispričao kako je tekao pretres i kako su u Tužilaštvu uživali vodeći ovaj proces što je on kao psiholog to lako mogao da prepozna.




Snimak upada u stan porodice Stojković koji pokazuje potpuno nepotrebnu upotrebu sile i spektakularnog iživljavanja nad onima koji se protive režimu.


U ovom trenutku počinje protest ispred Predsedništva kojim se izražava protivljenje pritiscima i teroru od strane režima a protiv onih koji iznose istinu u javnost povodom štetnosti vakcina i upozoravaju na njih.





* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
LINČ FARMAKOMAFIJE NAD DR STOJKOVIĆ; Majku višedetne porodice teraju sa posla (VIDEO) - KM NovineLINČ FARMAKOMAFIJE NAD DR STOJKOVIĆ; Majku višedetne porodice teraju sa posla (VIDEO) #Dr #Jovana #Stojković #Vakcine #Farmakologija #Autizam #Farmakomafija #Srbija Dok se režim u svojoj medijskoj parodiji zgražava i lažno brine za žene (uglavnom SNS "tajkunke"), u isto vreme farmakomafija sprovodi istinski linč nad uglednom lekarkom dr Jovanom Stojković, koja je i pored svih pretnji stala u odbranu roditelja da sami odlučuju o tome da li njihovo dete treba ili ne da primi MMR vakcinu.


PROČITAJTE JOŠ:   
Tužilaštvo odobrilo silovanje i linč dr Jovane Stojković! (FOTO) - KM NovineTužilaštvo odobrilo silovanje i linč dr Jovane Stojković #dr #Jovana_Stojković #Linč #Tužilaštvo #Presuda Juče je zamenik javnog tužioca, G-din Dragan Danilović, po skraćenom postupku - odbacio krivičnu prijavu dr. Jovane Stojković, predsednice pokreta "Živim za Srbiju", obrazlažući odbačaj krivične prijave uz "argument" da takva pretnja kod žrtve nije mogla da izazove strah.


PROČITAJTE JOŠ:   
SKANDAL: Na suđenju dr Jovani Stojković čitali već otkucani zapisnik (VIDEO) - KM NovineSKANDAL: Na suđenju dr Jovani Stojković čitali već otkucani zapisnik (VIDEO) #dr #Jovana #Stojković #Suđenje #Skandal #Vakacine #Opasnost #Zdravlje Zbog otrivanja činjenca i upozoravanja javnosti na opasnost od vakcina, kao i zalaganje za dobrovoljnu a ne prisilnu vakcinaciju, farmakomafija je pokrenula postupak protiv dr Jovane Stojković.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.