NIJE ŽELEO DA PREĆUTI: Oglasio se i Vladimir Stojković posle odluke da Partizan zabrani ulaz bivšim igračima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 19:21

NIJE ŽELEO DA PREĆUTI: Oglasio se i Vladimir Stojković posle odluke da Partizan zabrani ulaz bivšim igračima (FOTO)

Bio je veoma kratak.

Odluka uprave Partizana da zabrani pristup u sportski centar "Teleoptik" Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću, razbesnela je navijače crno-belih, ali i bivše igrače ovog kluba.

Čelnici crno-belih zabranili su ulaz u Teleoptik trojici bivših igrača, koji nisu hteli da potpišu reprogram dugovanja.

U međuvremenu se oglasio i generalni direktor Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miloš Vazura i objasnio razloge takve odluke.

- Niko ko nije pod ugovorom sa Partizanom ne može da koristi usluge Teleoptika bez znanja kluba. Ivan Obradović je pokušao da uđe u klub bez bilo čijeg znanja i to mu nije dozvoljeno. Nije razlog činjenica da su njih trojica tužila klub pre dobijanja evropske licence, već se radi o principu koji važi za sve. Igrači su navikli da koriste Teleoptik kako im se prohte i kad nisu pod ugovorom sa Partizanom. Obradović je umeo da uđe kad se završi trening i da ide u teretanu kad niko ne vidi. Kada je reč o stadionu, tu nikom nije zabranjen ulaz, ali niko od njih na stadion nije došao - naveo je Vazura.

Zatim se putem društvenih mreža javio bivši golman i kapiten crno-belih Vladimir Stojković ogorčen ovakvom odlukom

A post shared by Vladimir Stojkovic (@vladimirstojkovic)

Stojković je na svom Instagramu objavio fotografiju sa Lazarom Markovićem, uz koju je samo kratko poručio:

"Sramota uprave Partizana".
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.