Krećem ka penalu, a Stojković mi govori Odbraniću ti VIDEO

Izvor: B92, 17.Jul.2020, 16:42

"Krećem ka penalu, a Stojković mi govori 'Odbraniću ti'" VIDEO

Asamoa Đan, najbolji strelac u istoriji reprezentacije Gane, prisetio se utakmice protiv Srbije na startu Mundijala u Južnoj Africi pre decenije.

Gana je tada slavila golom iz penala baš Đana i to nakon što je Zdravko Kuzmanović nespretno igrao rukom.

Sadašnji napadač indijskog Nort Ist Junajteda, a nekada Udinezea, Sandelenda i Rena, opisao je kako je izgledala predigra za penal sa golmanom Vladimirom Stojkovićem.

"Pre penala golman je igrao umne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igre sa mnom. Prišao mi je i rekao 'Šutiraćeš u moju desnu stranu i odbraniću ti'. Ja sam baš šutirao tamo i pogodio", rekao je Đan za medije u Gani.

Đan, koji je ujedno i igrač sa najviše utakmica u istoriji Gane, kaže da su takve stvari normalne sa golmanima.

"Dešavaju se umne igre, posebno kada su u pitanju golmani. Kada mi kažđu stranu uvek gađam u tu. Sve je pitanje samopouzdanja i tehnike. Hvala Bogu imam obe stvari. Neko može da bude dobar igrač ili sjajan izvođač, ali ako nema samopouzdanje onda može da promaši", zaključio je.

Gana je tada došla do četvrfinala kada je tragično ispala od Urugvaja, dok je Srbija završila takmičenje u grupnoj fazi sa pobedom nad Nemačkom (1:0) i porazom od Australije (2:1).

Ono što nije uspeo Đanu, Stojković jeste Nemcu Lukasu Podolskom u još jednom komičnom igranju rukom za penal, tada Nemanje Vidića.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KREĆEM KA PENALU, A STOJKOVIĆ MI KAŽE - ODBRANIĆU TI! Asamoa Đan posle 10 godina otkrio tajnu sa Mundijala u Africi!

Izvor: Kurir, 17.Jul.2020

Asamoa Đan, najbolji strelac u istoriji reprezentacije Gane, prisetio se utakmice protiv Srbije na Mundijala u Južnoj Africi pre tačno deset godina. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.