Izrael - Stojketove bravure bez efekta, Rajko kapitulirao u 93. (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrael - Stojketove bravure bez efekta, Rajko kapitulirao u 93. (video)

Proteklog vikenda odigrano je 10. kolo šampionata Izraela, a našu pažnju ponovo je privukao učinak srpskih reprezentativnih golmana.

Aktuelni šampion, ekipa Jokanovićevog Makabija iz Tel Aviva, učvrstila se na vrhu tabele, pošto je na svom terenu savladala Netanju rezultatom 2-1.

Zahavi i Ben Haim su doneli Makabiju dva gola prednosti, a našeg Predraga Rajkovića je na drugoj strani savladao Miščenko, i to u samoj završnici meča, u 93. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />


Za razliku od prošle sezone, Makabi Haifa je i dalje pri dnu tabele, a u 10. kolu je sa 2-0 poražen pred svojim navijačima od Beitara iz Jerusalima.

naš reprezentativni čuvar mreže Vladimir Stojković je u par navrata, pri rezultatu 0-0, imao bravurozne intervencije, protivnički igrači nisu uspevali da ga savladaju ni kada su izlazili jedan na jedan sa njim, ali je u finišu meča ipak dva puta kapitulirao.

Posle 10. kola, Makabi Haifa je pretposlednji sa devet bodova, dva više od ''fenjeraša'' Netanje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.