DRUGARSTVO: Stefan Babović stao u odbranu Vladimira Stojkovića i to žestoko udario na kritičare (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Jun.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGARSTVO: Stefan Babović stao u odbranu Vladimira Stojkovića i to žestoko udario na kritičare (FOTO)

Bivši fudbaler Partizana Stefan Babović javno se suprostavio kritičarima i stao u odbranu svog druga i ‘jedinice’ reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića.

Iskusni vezista je podsetio sve one koje kritikuju bivšeg golmana Crvene zvezde i Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da je mnogo puta spašavao svoje timove, ali i reprezentaciju, te da nije zaslužio da se nađe na ‘stubu srama’ posle greške koju je napravio protiv Velsa, a kasnije gosti stigli do gola iz penala.
– Brzo se zaboravilo kako je Stojke branio za reprezentaciju Srbije. Faul na 16 metara od gola i posle toga penal i sve se okreće protiv njega. Niti je napravio penal, niti kiksnuo za gol konkretno. Kažu ne brani, mnogo puta nije branio za svoj klub pa je spasavao reprezentaciju i uvek bio među najboljima. Gledam kakve kikseve prave direktne za gol. Golmani koji su plaćeni po 30 miliona, živi ljudi… Umesto da ga podržimo, mi mu sada pravimo pritiksak pred sledeće utakmice, a on je i dalje naš najbolji golman. Kratko pamćenje, nažalost! ‘Glavonja’, samo napred! – napisao je Stefan Babović.
FOTO: Stefan Babović/HOTSPORT

Da li se slažete sa Stefanom Babovićem?
The post DRUGARSTVO: Stefan Babović stao u odbranu Vladimira Stojkovića i to žestoko udario na kritičare (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.