BOJANA PREBOLELA BATINE ZBOG STANA OD 720.000 EVRA

Izvor: Kurir, 03.Jan.2012, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOJANA PREBOLELA BATINE ZBOG STANA OD 720.000 EVRA

Bojana Stojković debelo je naplatila suprugu Vladimiru za telesne povrede koje joj je naneo. Golman Partizana joj je za oprost grehova kupio dupleks od 240 kvadrata u beogradskom naselju Dedinje (adresa poznata redakciji), vredan ...

Zna da zaboravi!

Bojana Stojković debelo je naplatila suprugu Vladimiru za telesne povrede koje joj je naneo. Golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Partizana joj je za oprost grehova kupio dupleks od 240 kvadrata u beogradskom naselju Dedinje (adresa poznata redakciji), vredan 720.000 evra.
Kako ekskluzivno saznajemo, Bojana je od Vladimira zahtevala nekretninu na svoje ime kao uslov za pomirenje.

- Vladimir je bio veoma uplašen da će ga Bojana tužiti i na sve načine se trudio da je privoli da odustane od krivične prijave. Jedan od uslova da to ne učini bio je da joj kupi stan. Nije imao izbora, i to je i učinio. Bojana je pre desetak dana bila na Dedinju, gde je izabrala dupleks od 240 kvadrata - otkriva dobro obavešten izvor Kurira.

Naš sagovornik otkriva da je kupovina stana zapravo povod zbog kojeg je Stojković protekle sedmice putovao u Cirih.

- Kvadratni metar je koštao tri hiljade evra. Bojana je, naravno, izabrala najveći koji je bio u ponudi. Vladimir je bio u Švajcarskoj kako bi, zbog komplikovane procedure, prebacio novac iz banke.

Vladimir je pre mesec dana od istog investitora od kojeg je pazario dupleks na Dedinju kupio i dva stana u centru Beograda. Jedan od 30, a drugi od 60 kvadrata, što jasno govori da mu ovaj stan od 240 kvadrata nije tada bio ni na kraj pameti.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Bojanu.

- Nemam komentar - bilo je sve što nam je manekenka rekla.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković,   Nekretnine

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojke Bojani kupio kuću!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2012

Golman Vladimir Stojković je pokazao da zna da se odbrani i od najtežih životnih problema! Naime, prvotimac Partizana i njegova supruga Bojana uspeli su da prevaziđu probleme koje su imali i odluče da ipak nastave zajednički život, i to u novom domu na Dedinju!..Kako piše beogradski “Alo!“,...

Nastavak na Vesti-online.com...

STOJKOVIĆ KUPIO STAN NA MASOVNOJ GROBNICI!

Izvor: Kurir, 04.Jan.2012, 08:24

(Ne) idu bolji dani?! Vladimir Stojković je supruzi Bojani kupio stan od 240 kvadrata u ukletom naselju Mačkov kamen, izgrađenom na masovnoj grobnici u koju su sahranjivane žrtve komunističkog režima po oslobođenju Beograda 1944. godine!..(Ne) idu bolji dani?!..Vladimir Stojković je supruzi Bojani...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.