Predsednici Rusije i Abhazije razmotrili perspektive odnosa između dve države

Izvor: Vostok.rs, 13.Mar.2013, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednici Rusije i Abhazije razmotrili perspektive odnosa između dve države

13.03.2013. -

Sumirati preliminarne rezultate sticanja nezavisnosti i označiti perspektive za budućnost Abhazije, predložio je Vladimir Putin, danas na sastanku sa abhazijskim predsednikom Aleksandrom Ankvabom. On je naglasio da se ove godine obeležava pet godina od uspostavljanja dimplomatskih odnosa između dve zemlje. Ankvab je izrazio zahvalnost predsedniku Rusije za podršku i naglasio da je abhazijska delegacija razmotrila niz pitanja, koja mogu doprineti daljem razvoju Abhazije.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Moskva i Jerevan deklarišu spremnost na dalju integraciju

Izvor: Vostok.rs, 14.Mar.2013, 12:39

14.03.2013. -..12. marta predsednik Vladimir Putin se sastao sa predsednikom Jermenije Seržom Sargsjanom, koji se nalazi u Rusiji u prvoj stranoj poseti posle nedavnih izbora. Lideri dve zemlje su razmotrili ključna pitanja bilateralne saradnje i integracione procese na postsovjetskom prostoru...Nešto...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.