Viktor u ½finalu Beča, blizu Top100

Izvor: B92, 17.Okt.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor u ½finalu Beča, blizu Top100

Srpski teniser Viktor Troicki nastavio je sa sjajnim partijama plasiravši se u polufinale ATP turnira iz serije 250 u Beču.

Troicki je u četvrtfinalu savladao Brazilca Tomaža Belučija sa 7:6, 6:7, 6:2, posle dva i po sata igre.

Zahvaljujući ovoj pobedi Viktor se našao nadomak Top100, pošto će u najgorem slučaju od ponedeljka biti 106. teniser sveta.

U polufinalu turnira u Beču srpski teniser igraće protiv boljeg iz duela Jan-Lenard >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Štruf – Endi Mari.

Troicki, koji je prošao kvalifikacije, od početka meča naišao je na žestok otpor Belučija, koji je popustio u taj brejk, ali je u narednom setu uzvratio istom merom i izjednačio.

Viktor je u odlučujućem setu krenuo na sve ili ništa, potpuno dominirao servisom i sjajno riternirao i na kraju otvorio vrata polufinala.

U toku dana na programu su ostala četvrtfinala, a sastaju Filip Kolšrajber – Bendžamin Beker, odnosno David Ferer – Ivo Karlović.

Turnir u Beču igra se za ukupan nagradni fond od 593.705 evra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ATP BEČ: Plasmanom u polufinale Troicki nadomak TOP 100!

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2014

Viktor Troicki gazi od povratka na teren… Srpski teniser nastavio je sa sjajnim partijama plasiravši se u polufinale ATP turnira iz serije 250 u Beču. Troicki je u četvrtfinalu savladao Brazilca Tomaža Belučija sa 7:6, 6:7, 6:2, posle dva i po sata igre.. . Posle ove pobede Viktor se našao nadomak...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.