Troicki lako do četvrfinala Beča

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki lako do četvrfinala Beča

Srpski teniser Viktor Troicki izborio je plasman u četvrtfinale ATP turnira iz Serije 250 u Beču.

Viktor je poslije tri pobjede u kvalifikacijama i trijumfa nad Estreljom Burgosom, ubjedljivo savladao Lukaša Rosola sa 6:3, 6:2 i plasirao se među osam najboljih, piše RTRS.

Troicki je na početku meča spasio dvije vezane brejk lopte, da bi se na kraju istostavilo da su to jedine brejk prilike koje je dozvolio protivniku u cijelom meču.

Za prolaz u polufinale Troicki će se boriti sa boljim iz meča između Brazilca Tomaža Belučija i Felisijana Lopesa iz Španije.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beč: Troicki posle dva i po sata u polufinalu

Izvor: Sportal.rs, 17.Okt.2014, 15:42

Viktor Troicki je plasirao u polufinale turnira u Beču. On je bio bolji od Tomasa Belučija, koga je savladao rezultatom 2:1, po setovima 7:6, 6:7, 6 :2 posle dva sata i 30 minuta igre...Srpski teniser će za finale igrati sa boljim iz duela između Endija Marija i Strufa. Činilo se da će Viktor rutinski...

Nastavak na Sportal.rs...

Troicki u polufinalu turnira u Beču

Izvor: Press, 17.Okt.2014

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u polufinale ATP turnira u Beču, pošto je danas u četvrtfinalu savladao Brazilca Tomaza Belučija sa 7:6 (7:4), 6:7 (2:7), 6:2. . Troicki koji je trenutno 127. na ATP listi, na dobrom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.