Uživam u ljubavi sa Viktorom

Izvor: Blic, 22.Sep.2008, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživam u ljubavi sa Viktorom

Sunčica Travica, atraktivna manekenka modne agencije „Foks", već četiri meseca je u srećnoj vezi s teniserom Viktorom Troickim. Lepa 22 -godišnja izabranica Viktorovog srca priča za „Blic" o svojim poslovnim planovima, modnom svetu, željama i otkriva da joj je u vezi sa 65. teniserom na svetskoj ATP listi više nego lepo.

Sunčica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja se već šest godina bavi manekenstvom, živi u Rumi i trenutno je na drugoj godini Fakulteta za uslužni biznis u Sremskoj Kamenici. Tokom dugotrajnog manekenskog staža ona može da se pohvali modnim angažmanima u Turskoj, gde je radila reklame, spotove za njihove poznate pevače, te u Parizu, gde se slikala za poznate modne časopise, a u Srbiji mnogima je zapala za oko kada se pre nekoliko meseci slikala za naslovnu stranu muškog časopisa FHM u izazovnom vešu... Sunčica bi uskoro trebalo da otputuje u Dubai, gde će tri meseca raditi kao model, kaže da joj je velika želja da uradi reviju za poznatog kreatora Kavalija, dok u Srbiji poštuje rad Dragane Ognjenović, a krajnji cilj joj je da živi i kao model radi u Majamiju.

Osim što uspešno grabi ka modnom vrhu, Sunčica kaže da je emotivno veoma srećna, a za „Blic" je ispričala kako se upoznala sa Viktorom.

- Viktor i ja smo se upoznali u Parizu, gde sam radila. Zajedno smo već četiri meseca, a preko leta smo bili zajedno na moru - kaže Sunčica i napominje da baš ne voli da priča o privatnom životu, ali ne krije da je u vezi sa uspešnim teniserom veoma srećna.

- Super nam je u vezi. Baš nam je lepo! Uživamo zajedno - kaže Sunčica i objašnjava da ju je Viktor prvenstveno osvojio svojom lepotom, ali i atraktivnim izgledom:

- Viktor je, pre svega, dobra osoba, a meni u životu mnogo znači da imam takvu osobu pored sebe. Drago mi je što je uspešan u tome što radi i privuklo me je to što u životu ima neki cilj. Naravno, privukao me je i njegov dobar izgled - kaže Sunčica.

Ona dodaje da zbog posla dosta putuje, te da se često razdvaja od najbližih, ali da je na takav život već navikla. Isto tako, ni ljubav ne trpi zbog putovanja i čestih razdvajanja, jer i ona i Viktor imaju razumevanja.

- I dečko mi je stalno na putu. Ipak, uvek imamo vremena da se vidimo kada smo oboje u Srbiji ili ga ja ponekad pratim na turnire. Karijera nam je oboma bitna, mladi smo i trebalo bi da sada brinemo o tome, pa se u tome međusobno podržavamo. Razdvojenost nam se smeta, uvek nađemo vremena za sve i to razdvajanje ne utiče na nas i našu vezu. Pošto oboje radimo i trudimo se da budemo što uspešniji, trudimo se i da razumemo potrebe onog drugog - iskrena je zgodna Sremica i dodaje da u njihovoj vezi nije prisutna ni ljubomora.

- Imamo poverenja jedno u drugo, nema ljubomore, možda samo one male koja je normalna u svakoj vezi. Ne bi valjalo da nije tako - zaključuje seksepilna manekenka.

Dijamant za ambasadora Srbije

Sunčica Travica je početkom ove godine dobila dijamant za ambasadora Srbije na takmičenju koje je organizovala „Fashion TV" na brodu koji je putovao svuda po svetu, od Turske do Tajlanda. Lepo je doživeti takav uspeh. Taj dijamant mi mnogo znači, pre svega zato što sam predstavljala svoju zemlju, a i zbog mog ličnog uspeha - ističe Sunčica.



Viktorove veze


Može se zaključiti da je Viktor slab na manekenke, jer se pre Sunčice zabavljao sa modelom Sofijom Milošević. Inače, pre veze sa Sofijom, Viktor se dve godine zabavljao i sa studentkinjom turizma Anom Jovanović.

U manekenstvu ima ljubomore

Zbog velike popularnosti koju je stekla u poslednje vreme, Sunčica je osetila i ljubomoru, jer se uspeh teško prašta...

- Istina je, jeste teško. U manekenstvu postoji ljubomora zbog uspeha. Imam nekoliko drugarica iz tog sveta koje sam upoznala na putovanjima, ali ne želim da se baš sa svima družim - kaže ona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.