Uskoro će se udati za Viktora Troickog, a ovako je lepa manekenka izgledala pre nekoliko godina u muzičkom spotu popularnog pevača (video)

Izvor: Svet, 07.Okt.2016, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro će se udati za Viktora Troickog, a ovako je lepa manekenka izgledala pre nekoliko godina u muzičkom spotu popularnog pevača (video)

Naš poznati teniser Viktor Troicki nedavno je, nakon godinu i po dana veze zaprosio manekenku Aleksandru Đorđević. To se desilo tokom učešća na grend slem turniru US Openu u Njujorku u intimnoj atmosferi. Troicki i Aleksandra planiraju venčanje krajem godine.
Viktor i Aleksandra će >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uskoro postati roditelji jer je manekenka u drugom stanju, a kako je teniser reagovao kada je čuo srećnu vest, pročitajte OVDE.
Aleksandru domaća publika uglavnom pamti po pojavljivanju u nastavku popularnog filmu Montevideo, gde je tumačila ulogu Brazilke, ali ona se pojavila i u spotu popularnog muzičara.

Naime, 2013. godine pojavila u spotu za pesmu Nijedna kao ti koju izvodi Dado Polumenta. Pogledajte kako je to izgledalo.
frameborder="0" allowfullscreen>

Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Uskoro će se udati za Viktora Troickog, a ovako je manekenka izgledala pre nekoliko godina u spotu popularnog pevača (video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2016

Naš poznati teniser Viktor Troicki nedavno je, nakon godinu i po dana veze zaprosio manekenku Aleksandru Đorđević. To se desilo tokom učešća na grend slem turniru US Openu u Njujorku u intimnoj atmosferi. Troicki i Aleksandra planiraju venčanje krajem godine...Viktor i Aleksandra će uskoro postati...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.