Uspešan start Troickog

Izvor: RTS, 15.Apr.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešan start Troickog

Samo sat vremena bilo je potrebno Viktoru Troickom da savlada Francuza Žana Renea Lisnara u prvom kolu Mastersa u Monte Karlu. Srpski teniser je meč dobio sa 2:0, po setovima 6:3, 6:1. U narednom kolu Viktorov protivnik biće Endi Marej.

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na Mastersu u Monte Karlu, pošto je u prvom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << savladao domaćeg igrača Žana Renea Lisnara sa 6:3, 6:1.

Meč je trajao sat vremena, a Troickog u drugom kolu čeka izuzetno težak zadatak, pošto će na megdan Britancu Endiju Mareju.

Novak Đoković i Janko Tipsarević su slobodni u prvom kolu i tek očekuju rivale. Đokovićev protivnik biće bolji iz susreta Andreasa Sepija (Italija) i kvalifikanta, dok Tipsarević čeka pobednika meča između Kanađanina Miloša Raonića i Španca Alberta Montanjesa.

Masters u Monte Karlu igra se za ukupni nagradni fond od 2,7 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP Monte Karlo: Uspešan start Troickog

Izvor: Sportal.rs, 15.Apr.2012

Srbija je dobro počela na Mastersu u Monte Karlu! Prvi predstavnik koji se pojavio na šljaci u Monte Karlu, Viktor Troicki, zabeležio je trijumf nad domaćim takmičarom Žan-Rene Lisnarom rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:1.

Nastavak na Sportal.rs...

Uspešan start Troickog

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Apr.2012

Viktor Troicki je uspešno startovao na Mastersu u Monte Karlu, pošto je u prvom kolu savladao domaćeg igrača Žana Renea Lisnara sa 6:3, 6:1.. Meč je trajao sat vremena, a Troickog u drugom kolu čeka izuzetno težak zadatak, pošto će na megdan Britancu Endiju Mareju.. Novak Đoković i Janko...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Uspešan start Troickog u Monte Karlu

Izvor: Studio B, 15.Apr.2012

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na Mastersu u Monte Karlu, pošto je danas u prvom kolu savladao domaćeg igrača Žana Renea Lisnara sa 6:3, 6:1. ..Meč je trajao sat vremena, a Troickog u drugom kolu čeka izuzetno težak zadatak, pošto će na megdan Britancu Endiju Mareju...Novak...

Nastavak na Studio B...

Troicki u drugom kolu Monte Karla

Izvor: medio.rs, 15.Apr.2012

Srpski teniser Viktor Troicki savladao je Žan Renea Lisnara sa 6:3, 6:1

Nastavak na medio.rs...

Troicki u dublu sa Vavrinkom

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2012, 09:08

Viktor Troicki, posle pobede u prvom kolu u konkurenciji singlova, danas na Mastersu u Monte Karlu igra i meč u dublu, u paru sa Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.