Troicki u drugom kolu turnira u Haleu

Izvor: Studio B, 12.Jun.2012, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki u drugom kolu turnira u Haleu

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na turniru u Haleu, pošto je u prvom kolu savladao Nemca Benjamina Bekera sa 6:2, 7:6 (8:6).

Troicki je u taj-brejku drugog seta spasio tri set lopte, a zatim iskoristio svoju prvu meč loptu. Duel je trajao 80 minuta, a srpski teniser zabeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je drugu pobedu u isto toliko međusobnih mečeva. Odlično je servirao, jer je meč završio sa 21 asom.

Njegov rival u drugom kolu biće Čeh Tomaš Berdih. Do sada su se sreli četiri puta, Berdih vodi sa 3:1.Slavio je i prošle godine u četvrtfinalu ovog turnira.

Turnir u Haleu igra se na travnatoj podlozi, za nagradni fond od 750.000 evra, a za prva dva nosioca postavljeni su Rafel Nadal i Rodžer Federer.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.