Troicki u četvrtfinalu turnira u Gštadu

Izvor: Studio B, 24.Jul.2014, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki u četvrtfinalu turnira u Gštadu

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u četvrtfinale turnira u Gštadu, pošto je u osmini finala savladao Andreja Golubjeva iz Rusije sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4.

Troicki, koji igra svoj prvi turnir posle jednogodišnje suspenzije zbog kršenja anti-doping pravila, u četvrtfinalu će igrati protiv pobednika meča između Jana Lenarda Štrafa i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Fernanda Verdaska.   

Današnji meč osmine finala trajao je sat i osam minuta. Srpski teniser je u prvom setu napravio jedan brejk više od Golubjeva, dok je u drugom setu odlučujući brejk napravio u desetom gemu.

 

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Troicki u četvrtfinalu

Izvor: Danas, 24.Jul.2014

Srpski teniser Viktor Troicki ostvario je drugu pobedu na turniru u Gštadu, prvom na kojem učestvuje posle godinu dana pauze zbog neodazivanja na doping kontrolu u Monaku, pošto je posle 68 minuta igre savladao Andreja Golubjeva iz Kazahstana sa 2:0 (6:3, 6:4). Rival u četvrtfinalu biće mu pobednik...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.