Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki krenuo dobro, vrištao na sudiju, pa izgubio (VIDEO)

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspio da se plasira u treće kolo Vimbldona. Bolji od njega bio je 36. teniser svijeta Španac Albert Ramos Vinjolas sa 3:2 (6:3, 3:6, 3:6, 6:2, 3:6).

Troicki je dobro počeo meč poveo je sa 1:0 u setovima.

Međutim uslijedio je preokret Španca. Najprije je u drugom setu sa jednim brejkom došao do >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izjednačenja, a potom je u trećem napravio dva brejka i poveo sa 2:1.

Ipak, iako se činilo da se Viktor u potpunosti raspao, on se u sljedećem setu vratio u igru i izjednačio na 2:2.

To je bilo sve što smo vidjeli od Srbina. Držao se dobro do 4:3, ali je onda izgubio servis i dozvolio Ramosu da servira za meč. Pokušao je Troicki da pritisne protivnika, ali mu to nije najbolje pošlo za rukom pa je Španac bez većih problema odservirao za pobjedu.

Troicki se na kraju meča, pred sam poraz posvađao sa sudijom.

#Troicki pic.twitter.com/ScbljqZNjI

U sljedećem kolu Ramos će igrati sa boljim iz meča Izner - Barton.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Troicki: Nadam se da će kazniti sudiju!

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2016, 16:23

Srpski teniser Viktor Troicki stao je u drugom kolu Vimbldona, nakon što je od njega bolji bio Španac Albert Ramos-Vinjolas 3:6, 6:3, 6:3, 2:6, 6:3...Troicki ne traži alibi za poraz u tome..."Jesam temperementan u takvim trenucima, previše odreagujem. Boljelo je više nego prošlih puta. Krivo mi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.