Troicki izneo žalbu, odluka do kraja meseca

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2013, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki izneo žalbu, odluka do kraja meseca

Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani je saslušao danas žalbu srpskog tenisera Viktora Troickog na suspenziju zbog doping prekršaja, a očekuje se da će odluku odluku doneti do kraja meseca.

 Viktor Troicki  

Žalbu na suspenziju zbog dopinga je podneo i hrvatski teniser Marin Čilić, a njegova žalba bi trebalo da bude saslušana sledeće srede.

Generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sekretar CAS-a Matje Reb je rekao da je Troicki izneo svoju žalbu komisiji CAS-a u Lozani zbog 18 meseci suspenzije, koju je dobio zato što je u aprilu preskočio testiranje na doping.

Ako sud obori presudu, Troicki bi mogao da zaigra u novembru za  reprezentaciju Srbije u finalu Dejvis kupa protiv Češke.

Čilić je suspendovan na devet meseci zato što mu je u uzorku pronađena nedozvoljena supstanca koju je nenamerno uzeo. Reb je rekao da je Međunarodna teniska federacija (ITF) uložila žalbu na odluku svog nezavisnog suda i da traži dvogodišnju suspenziju za Čilića.

Reb je istakao da je Čilić tražio da mu se presuda predoči pre 28. oktobra  da bi mogao da nastupi na turniru serije Masters 1000 u Parizu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejvis kup reprezentacija čeka Viktora

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Okt.2013

Viktor Troicki je svedočio pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani, nema još nikakvih informacija šta se dogodilo, on ne sme da se oglašava do izricanja presude, ali jedna činjenica govori da ima nade.. (FOTO: O. Ademovski). Jer generalni sekretar Suda u Lozani, Matje Reb, istakao je da će...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.