Tri od tri za Srbe - Viktor u 1/4 finalu Istanbula!

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri od tri za Srbe - Viktor u 1/4 finalu Istanbula!

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u četvrtfinale turnira u Istanbulu i tako kompletirao sjajan dan naših igrača u Turskoj.

Fantastičan dan imali su srpski teniseri na turniru u Istanbulu, pošto je nakon Lajovića i Đerea pobedu upisao i Viktor Troicki.

Viktor je u drugom kolu savladao Karena Kačanova sa 2:0 (6:4, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 7:6) u meču koji je trajao 98 minuta.

Ranije danas Lajović i Đere su takođe izborili plasman u četvrtfinale, a zanimljivo je da će se u narednom kolu sastati Troicki i Đere.

Pre samo deset dana Laslo Đere je iznenadio Viktora Troickog i savladao ga na turniru u Budimpešti.

Srbija će tako sigurno imati predstavnika u polufinalu, a ostaje da vidimo da li će uz Troickog/Đerea u dalji tok takmičenja i Lajović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.