Prva titula Troickog!

Izvor: S media, 03.Okt.2010, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva titula Troickog!

Srpski teniser, Viktor Troicki, osvojio je svoju prvu ATP titulu, u Bangkoku u konkurenciji dublova, pošto je u paru sa Kristoferom Kasom u finalu bio bolji od Džonatana Erliha i Jirgena Melcera, rezultatom 2:0 (6:4, 6:4).

Srpsko-nemačka kombinacija je u prvom setu napravila dva brejka, a svoj servis prepustila rivalima jednom, dok je drugi deo igre >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odlučen jednim brejkom i meč završen posle 63 minuta.

Erlih i Melcer su imali bolji procenat uspešnosti prvog servisa (67:61), ali su posle istog procentualno osvajali 69 odsto poena, dok su Troicki i Kas imali neverovatnih 94 odsto, prepustivši protivnicima samo dva od 33 poena.

Pobedom u Bangkoku, Troicki i Kas su osvojili 29.900 dolara i 250 bodova za listu dublova.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BANKOK: Prvo pa muško - Viktoru trofej

Izvor: Mondo, 03.Okt.2010

Viktor Troicki u paru sa Nemcem Kristoferom Kasom osvojio Bankok u svom prvom ATP finalu u dublovima.

Nastavak na Mondo...

Titula u Bangkoku za Troickog i Kasa

Izvor: SrbijaNet.rs, 03.Okt.2010

Srpski teniser Viktor Troicki i Nemac Kristofer Kas osvojili su danas titulu u konkurenciji dublova na turniru koji je u Bangkoku igran za nagradni fond od 550.000 dolara. Srpsko-nemačka kombinacija u finalu je bila uspešnija od Izraelca Džonatana Erliha i Austrijanca Jirgena Melcera

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Titula za Troickog i Kasa

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2010

Srpski teniser Viktor Troicki i Nemac Kristofer Kas osvojili su titulu u konkurenciji dublova na turniru koji je u Bangkoku igran za nagradni fond od 550.000 dolara.. Srpsko-nemačka kombinacija u finalu je bila uspešnija od Izraelca Džonatana Erliha i Austrijanca Jirgena Melcera rezultatom 6:4, 6:4.. Troickom...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.