POSLE ŠIŠANJA, NOVI IZAZOV: Troicki otkrio šta će reprezentativci uraditi ako osvoje Salataru

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 17:20

POSLE ŠIŠANJA, NOVI IZAZOV: Troicki otkrio šta će reprezentativci uraditi ako osvoje Salataru

Da li je vreme da se ponovi veliki uspeh od pre 13 godina.

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki izjavio je u Malagi da će on i igrači skakati iz aviona ako osvoje titulu u Dejvis kupu.

Srbija će u četvrtak od 16 časova u četvrtfinalu Finalnog turnira u Malagi Dejvis kupa igrati protiv Velike Britanije, koja će nastupiti bez Endija i Džejmija Marija i Danijela Evansa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pobednik ovog duela sastaće se u polufinalu sa boljim iz meča Italija - Holandija.

Za Srbiju će igrati Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović.

Troicki je najavio da njegov tim ima nekoliko ideja kako da proslavi eventualno osvajanje Dejvis kupa.

- Imamo par ideja, ali se nismo još usaglasili. Rekli smo davno da je skakanje iz aviona, imali smo i neke druge ideje. Evo momci kažu da je to definitivno izgleda ostalo - rekao je Troicki na konferenciji za medije u Malagi.

Srbija je samo jednom u istoriji osvojila Dejvis kup i to 2010. godine, pošto je u Beogradu pobedila Francusku 3:2 i tada su reprezentativci odlučili da se ošišaju "do glave". Srbija je 2013. u Beogradu u finalu Dejvis kupa izgubila od Češke 3:2.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teniseri Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Velike Britanije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2023, 10:04

Teniska reprezentacija Srbije igraće četvrtfinalni duel Dejvis kupa protiv Velike Britanije. Prvi meč u Malagi počeće posle 16.00. Selektor reprezentacije Srbije Viktor Troicki odlučio je da Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović igraju za nacionalni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.