Kvins - Troicki sa Čilićem u osmini finala

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2015, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvins - Troicki sa Čilićem u osmini finala

Srpski teniser Viktor Troicki igraće u osmini finala turnira na londonskom Kvinsu protiv četvrtog nosioca, Marina Čilića iz Hrvatske.

Troicki, 25. teniser sveta, u utorak je u prvom kolu pobedio Francuza Pola Anrija Matjea sa 7:6, 1:6, 6:4.

Hrvat Marin Čilić na teren je izašao tokom večeri a za protivnika je imao Adrijana Manarina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji mu je pružio solidan otpor.

Deveti teniser na ATP rang listi na kraju je slavio sa 2:0 (7:6, 3:6, 6:2) pa će posle samo četiri dana ponovo u duel sa Viktorom Troickim.

Podsećamo da je srpski teniser u subotu savladao Marina Čilića u polufinalu "Mercedes Kupa" u Štutgartu a sada će se boriti za plasman u četvrtfinale turnira u Kvins klubu.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.