Izvor: RTS, 23.Jun.2021, 16:31

Krunićeva i Milojević uspešni u kvalifikacijama za Vimbldon, porazi Olge Danilović i Viktora Troickog

Aleksandra Krunić se plasirala u drugo kolo kvalifikacija za Vimbldon, pošto je u dva seta savladala Mađaricu Bondar. Nikola Milojević bolji od Čeha Kolara sa 2:0. Olga Danilović poražena od Amerikanke Meknali, Viktor Troicki izgubio od Amerikanca Nakašime.
Srbija ima sve manje predstavnika u kvalifikacijama za treći grend slem u sezoni. Aleksandra Krunić i Nikola Milojević uspešno je savladala svoje prepreke, dok su eliminisani Olga Danilović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Viktor Troicki.

Krunićeva je posle velike borbe savladala Mađaricu Bondar u dva seta – 7:5, 7:6 (7:4) i plasirala se u drugo kolo kvalifikacija.
Naredna protivnica srpskoj teniserki biće Storm Sanders iz Australije, koja je posle preokreta savladala iskusnu Saru Erani.
Nikola Milojević je u dva seta (6:4, 6:3) savladao Čeha Kolara i u narednoj rundi igraće protiv Francuza Artura Rinderneka.
Olga Danilović poražena je od Amerikanke Meknali sa 2:1 u setovima.
Mlada srpska teniserka osvojila je prvi set 6;4, ali onda stala, što Amerikanka koristi i sa 6:1, 6:2 dolazi do drugog kola kvalifikacija.
U konkurenciji muškaraca, Viktor Troicki je poražen od Amerikanca Nakašime – 2:6, 7:5, 3:6.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.