KVALIFIKACIJE VIMBLDON: Olga povela, pa stala i doživela poraz

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 14:39

KVALIFIKACIJE VIMBLDON: Olga povela, pa stala i doživela poraz

Amerikanka Mekneli slavila u tri seta.

Olga Danilović poražena je u prvom kolu kvalifikacija za Vimbldon iako je uspela da osvoji prvi set. Nju je sa 2:1 (4:6, 6:1, 6:2) posle jednog sata i 49 minuta igre savladala Amerikanka Keti Mekneli.

Prvi set prošao je u festivalu brejkova na obe strane. Prva je brejk napravila Olga, da bi usledila serija od četiri brejka u nitzu posle kojeg je Mekneli vodila 4:2. U osmom gemu je Danilovićeva uspela da još jednom napravi brejk, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u 10. da četvrti put oduzme servis protivnici i osvoji prvi set. U drugom je bilo mnogo mirnije po pitanju brejkova, ali je sva tri pretrpela srpska teniserka pa je Amerikanka stigla do izjednačenja.

U odlučujućem setu Mekneli je uspela da u drugom gemu oduzme servis Olgi i povede sa 3:0, mada je Danilovićeva propustila jednu brejk priliku. Amerikanka je čuvala svoj servis, da bi u osmom gemu dočekala još jednu priliku koju je iskoristila i ostvarila trijumf.

Portugal na Francusku, Ronaldo na Mbapea. Gledaćemo spektakl večeras (21.00) - Francuzi su mirniji jer su obezbedili osminu finala, dok Portugalci jure pobedu, mada bi im i bod verovatno završio posao za treće mesto. Kvota na Portugal je 3,20, na iks 3,10, a na Francuze 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portugal - Francuska.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.