Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP BAZEL: Troicki razočarao u Bazelu

Srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće već u prvom kolu ATP turnira u Bazelu pošto je danas poražen od Francuza Adrijana Manarina u tri seta – 4:6, 7:5, 7:6 (7:3).

Troicki nije opravdao očekivanja u švajcarskom gradu i zasluženo je eliminisan posle grešaka u odlučujućim trenucima duela.
Trenutno 25. teniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je posle razmene brejkova u trećem setu došao do prednosti od 5:3 i servirao za pobedu, ali je izgubio gem na svoj servis, pa je Francuz u nastavku izborio taj brejk u kojem je bio mnogo sigurniji i nakon velike, skoro dva i po sata duge borbe, zasluženo došao do uspeha.
Manarino, 40. na ATP listi, u osmini finala čeka pobednika meča u kojem se sastaju Italijan Andreas Sepi i Belgijanac David Gofan.
Turnir u Bazelu igra se za ukupan nagradni nfond od dva miliona evra.
The post ATP BAZEL: Troicki razočarao u Bazelu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Troicki eliminisan na startu turnira u Bazelu

Izvor: Press, 27.Okt.2015, 15:34

Srpski teniser Viktor Troicki, završio je učešće već u prvom kolu ATP turnira u Bazelu pošto jeporažen od Francuza Adrijana Manarina u tri seta - 4:6, 7:5, 7:6 (7:3). .           Troicki nije opravdao očekivanja...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.