Za medalju protiv velikana

Izvor: Danas, 14.Avg.2013, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za medalju protiv velikana

Srpski atletičar Emir Bekrić pokušaće danas (19.00, RTS 2) u finalu discipline 400 metara s preponama da ponovi uspeh Ivane Španović i donese našoj zemlji još jednu medalju na Svetskom prvenstvu u Moskvi. Naš atletičar pokušaće da u stazi osam nadmaši sebe i u utorak postavljen državni rekord koji ga je i odveo u finale (48,36 sekundi), ali i odbrani čast Evrope s obzirom da je jedini predstavnik Starog kontinenta među osam najboljih.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponoviti savršenu trku

Izvor: Politika, 14.Avg.2013

Emir Bekrić u četvrtak (19 č) u finalu na 400 m s preponama..Od izveštača Sportskog žurnala..Moskva – Jedini Evropljanin i jedini belac u finalu Prvenstva sveta u Moskvi na 400 metara s preponama, večeras u 19 časova biće reprezentativac Srbije Emir Bekrić. To već dovoljno govori o uspehu...

Nastavak na Politika...

Bekrić pred finale: Ostaću pozitivan, smiren i nasmejan!

Izvor: Dzungla.org, 15.Avg.2013, 09:48

OD startne liste finalista se dobija vrtoglavica, a Emir Bekrić čvrsto stoji na nogama i zna gde mu je mesto. Među sedmoricom tamnoputih rivala, šestorica su u karijeri trčala ispod 48 sekundi. Legendama poput Feliksa Sančeza i Majkla Tinslija se ne preti, a državni rekord ostvaren u polufinalu...

Nastavak na Dzungla.org...

SP: Bekrić brani čast Srbije i Evrope

Izvor: Sportal.rs, 15.Avg.2013

Obradovala je Srbiju pre nekoliko dana Ivana Španović, koja je na Svetskom prvenstvu u Moskvi osvojila bronzanu medalju. U četvrtak će od 19.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.