Bekrić: Ovo je veliki dan u mom životu

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Avg.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekrić: Ovo je veliki dan u mom životu

Emir Bekrić rekao je da je presrećan što je postao prvi atletičar iz Srbije koji će trčati u finalu Svetskog prvenstva.
(FOTO: AP)
Ovo je veliki dan u mom životu, nacionalni rekord i prvi put se jedan srpski atletičar plasirao u finale ove discipline – rekao je Bekrić posle trke za Jurosport.
Bekrić se plasirao u finale trke na 400 metara s preponama na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Svetskom prvenstvu u Moskvi oborivši državni rekord. On je u svojoj polufinalnoj trci zauzeo drugo mesto, pretrčavši stazu za 48 sekundi i 36 stotinki, što je za 40 stotinki bolje vreme od ranijeg rekorda Srbije.
Bekrić je kazao da će u finalu dati sve od sebe, ali da, pre svega, želi da uživa.
Sada želim da se opustim i uživam u finalu… Da sam sve od sebe. Sledece sezone planiram i promenu ritma, da do osme prepreke dođem sa 13 koraka i možda istrčim ispod 48 sekundi – kazao je Bekrić.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bekriću finale i državni rekord!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Avg.2013

Reprezentativac Srbije Emir Bekrić rekao je danas da je presrećan što je postao prvi atletičar iz Srbije koji će trčati u finalu Svetskog prvenstva... "Ovo je veliki dan u mom životu, nacionalni rekord i prvi put se jedan srpski atletičar plasirao u finale ove discipline", rekao je Bekrić posle...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.