VUČIĆ SE SASTAO SA ŠEIKOM BIN ZAJEDOM: Uvek odlična radna atmosfera sa našim prijateljima

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2022, 21:34

VUČIĆ SE SASTAO SA ŠEIKOM BIN ZAJEDOM: "Uvek odlična radna atmosfera sa našim prijateljima"

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom na marginama Generalne debate 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku.

Uvek odlična radna atmosfera na sastancima sa našim prijateljima iz #UAE.

Sa šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom @mofaicuae razgovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam dugo i otvoreno o svim bitnim aktuelnim pitanjima, ali i o konkretnim projektima od obostranog interesa - napisao je Vučić.

Ponovio sam da su svestrana saradnja i čvrsti uzajamni odnosi između Srbije i UAE od ogromnog sveobuhvatnog značaja za nas, imajući u vidu ne samo fascinantan napredak ove zemlje u svim oblastima, već i sve uticajniju poziciju koju zauzima na međunarodnoj geopolitičkoj sceni - napisao je predsednik na svom Instagram profilu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UVEK ODLIČNA RADNA ATMOSFERA" Vučić i Nahjan o projektima od zajedničkog interesa (FOTO)

Izvor: Blic, 22.Sep.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Njujorku sa ministrom za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom, na marginama Generalne debate 77. zasedanja Generalne skupštine UN u Njujorku.

Nastavak na Blic...

VUČIĆ SE U NJUJORKU SASTAO S LAVROVOM "Ponovio sam opredeljenje Srbije za poštovanje Povelje UN i Rezolucije 1244"

Izvor: Blic, 23.Sep.2022, 18:47

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom na marginama poslednjeg dana Generalne debate 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.