Uspela promocija Svetskog prvenstva za rukometašice

Izvor: NTV.rs, 16.Nov.2013, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspela promocija Svetskog prvenstva za rukometašice

U Obrenovićevoj ulici isprd TC Kalča održana je promocija predstojećeg Svetskog prvenstva za rukometašice, čiji je domaćin Srbija, a jedan od gradova Niš.
Akcija je okupila veliki broj Nišlija koji su uz popust od 20 odsto mogli da kupe ulaznice za utakmice u hali „Čair“, a oni najspretniji u šutiranju sedmeraca dobili su besplatne ulaznice. Promociju su svojim prisustvom uveličali selektor naše reprezentacije Saša Bošković, te proslavljene rukometašice Svetlana Kitić, Vesna Milošević-Petrović i Stana Vuković.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Niš: Promocija SP u rukometu

Izvor: B92, 16.Nov.2013

Rukometni savez Srbije organizovao je u Nišu drugu po redu promociju predstojećeg Svetskog prvenstva u rukometu za žene...Najmlađe Nišlije i ljubitelji ženskog rukometa družili su se sa našim najvećim rukometnim zvezdama...Veliki broj okupljenih građana bio je deo vesele navijačke fešte i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.