Srpski odbojkaši slavili bronzu u beogradskom klubu

Izvor: Blic, 01.Okt.2013, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski odbojkaši slavili bronzu u beogradskom klubu

Zvezde večeri ovog humanitarnog ponedeljka u klubu Mr Stefan Braun bili su srpski odbojkaški reprezentativci koji su osvajanje bronzane medalje na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Danskoj proslavili upravo u popularnom klubu.

Najbolji poenter prvenstva Aleksandar Atanasijević i drugovi nisu krili svoje oduševljenje atmosferom koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vladala u klubu, a svi gosti uživali su u kvalitetnoj muzici i vrhunskim koktelima.

Prestonica vrhunske zabave i ovog puta se pokazala kao mesto za savršen provod, a svoje učešće u akciji prikupljanja humanitarnih priloga uzele su glumice Nina Janković i Tamara Dragičević, članovi Amadeus benda, i drugi.

Još fotografija pogledajte ovde.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski odbojkaši slavili bronzu u beogradskom klubu

Izvor: Dzungla.org, 01.Okt.2013

Zvezde večeri ovog humanitarnog ponedeljka u klubu Mr Stefan Braun bili su srpski odbojkaški reprezentativci koji su osvajanje bronzane medalje na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Danskoj proslavili upravo u popularnom klubu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.