SVADBA VEKA: Novak i Jelena venčaće se na Svetom Stefanu u julu 2014!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2013, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVADBA VEKA: Novak i Jelena venčaće se na Svetom Stefanu u julu 2014!

Ceremonija građanskog venčanja trebalo bi da se održi ili na Kraljičinoj plaži, ili u hotelu „Maestral“

Na morskome plavom žalu...

Svadba veka - venčanje najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i njegove verenice i dugogodišnje devojke Jelene Ristić održaće se na obali Jadranskog mora, na Svetom Stefanu! Nole je Jelenu zaprosio 23. septembra, a venčanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bi najverovatnije trebalo da se održi nakon Vimbldona, mada postoji i opcija da zaljubljeni par na ludi kamen stane na Novakov 27. rođendan, 22. maja 2014, dakle, po završetku US Opena!

Bira se lokacija

Teniser koji je vladao svetom belog sporta punu 101 nedelju i izabranica njegovog srca istog dana će se venčati i po crkvenim i po građanskim običajima. Ceremonija građanskog venčanja trebalo bi da se održi ili na Kraljičinoj plaži, koja važi za jednu od najlepših na Jadranu, ili u hotelu „Maestral“.

Što se verskog obreda tiče, na samom Svetom Stefanu postoje tri crkve i jedan manastir, a još nije poznato u kojem od ova četiri zdanja će Nole i Jelena izgovoriti sudbonosno „da“.

Bez mnogo pompe

U svakom slučaju, na venčanju godine ne očekuje se veliki broj zvanica, kao ni poznate holivudske ličnosti, a kako je Novak pre izvesnog vremena izjavio, organizaciju je prepustio svojoj verenici jer smatra da će se ona, s obzirom na iskustvo u tim poslovima, mnogo bolje snaći od njega.

Drugi reket sveta i Ristićeva u vezi su sedam godina, a Jelena, koja je oduvek bila Novakova velika podrška, od osnivanja Fondacije „Đoković“ ima značajnu ulogu u funkcionisanju ove organizacije, na čijem je čelu.

Kraj sezone s Nadalom

Do kraja kalendarske 2013. godine Novaka očekuju nastupi na još tri turnira. Prvi od njih je masters koji će se odigrati u francuskoj prestonici od 28. oktobra do 3. novembra. Nakon Pariza, Noleta očekuje završni masters turnir u Londonu, od 4. do 11. novembra.

Vrhunac sezone rezervisan je za finale Dejvis kupa, koje će se odigrati od 15. do 17. novembra u Kombank areni. Dan nakon Dejvis kupa Novak će otputovati u Santjago (Čile), gde će sa Špancem Rafaelom Nadalom 20. novembra odigrati egzibicioni meč.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SVADBA KRAJ MORA: Novak i Jelena će se venčati na Svetom Stefanu?

Izvor: Dzungla.org, 22.Okt.2013

Ne očekuje se prevelik broj gostiju koji bi pristigli na venčanje u Crnu Goru u drugoj nedelji jula, s obzirom na to da je u planu da to bude događaj na koji će biti pozvani samo najbliži članovi porodice i dobri prijatelji OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.