SUKOB I U AUSTRIJI: Albanci u Beču gađali srpske lokale flašama i prirotehničkim sredstvima!

Izvor: Press, 15.Okt.2014, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOB I U AUSTRIJI: Albanci u Beču gađali srpske lokale flašama i prirotehničkim sredstvima!

Nakon prekida fudbalske utakmice u Beogradu između reprezentacija Srbije i Albanije sinoć je u Beču došlo do incidenata među navijačima dve selekcije, a austrijska policija sprečila je veće sukobe.
Grupa Albanaca okupila se u 16. bečkom okrugu u kojem se nalazi više ugostiteljskih lokala čiji su vlasnici i gosti Srbi i gađala jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tih objekata flašama i pirotehničkim sredstvima.

Policija je uspela da razbije i otera sa tog mesta tu grupu, ali je potom došlo do okupljanja oko 200 Srba, koji su pokušali da se sukobe sa Albancima.

PROČITAJTE JOŠ:
SKANDALOZNO: Uhapšeni Albanci pušteni na slobodu zbog štrajka advokata!
Ko su u stvari ljudi na zastavi sa drona?
Više od igre
   
Veliko prisustvo policije, koja je zatvorila sve prilaze do centralne ulice u tom kvartu, do posle ponoći kada su se obe grupe razišle, sprečilo je sukobe Srba i Albanaca, koji su oštetili brojna vozila, mejdu kojima i policijska.
U akciji sprečavanja sukoba policija je u pomoć pozvala i svoje specijalne jedinice.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPETO I U BEČU Albanci napali srpske lokale, specijalci sprečili obračun navijača

Izvor: Blic, 15.Okt.2014

Nakon prekida fudbalske utakmice u Beogradu izmedju reprezentacija Srbije i Albanije sinoć je u Beču došlo do incidenata medju navijačima dve selekcije, a austrijska policija sprečila je veće sukobe...Grupa Albanaca okupila se u 16. bečkom okrugu u kojem se nalazi više ugostiteljskih lokala čiji...

Nastavak na Blic...

BEČ: Incidenti među navijačima Srbije i Albanije

Izvor: Kurir, 15.Okt.2014

BEČ - Nakon prekida fudbalske utakmice u Beogradu između reprezentacija Srbije i Albanije sinoć je u Beču došlo do incidenata među navijačima dve selekcije, a austrijska policija sprečila je veće sukobe...Grupa Albanaca okupila se u 16. bečkom okrugu u kojem se nalazi više ugostiteljskih lokala...

Nastavak na Kurir...

SRPSKO-ALBANSKI RAT U BEČU: Albanci napali Srbe, gađali ih flašama i dimnim bombama!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Okt.2014

Nakon prekida fudbalske utakmice u Beogradu između reprezentacija Srbije i Albanije, grupa Albanaca okupila se u 16. bečkom okrugu u kojem se nalazi više ugostiteljskih lokala čiji su vlasnici i gosti Srbi i gađala jedan od tih objekata flašama i pirotehničkim sredstvima..Nakon prekida fudbalske...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.