SKANDAL TRENERA GALATASARAJA: Navijači Zvezde su teroristi

Izvor: Kurir, 21.Nov.2014, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL TRENERA GALATASARAJA: Navijači Zvezde su teroristi

Evroliga bi morala da suspenduje te ljude. Bio sam zabrinut kao građanin, drugde nema takvih stvari“, rekao je Ataman

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman kritikovao je posle meča sa Crvenom zvezdom u 6. kolu Evrolige, navijače tima iz Beograda, koji su po njegovim rečima pravili incidente pre meča.

“Napadali su našu policiju i naše navijače bakljama i kamenjem. Njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 300-400 terorista, Evroliga bi morala da suspenduje te ljude. Bio sam zabrinut kao građanin, drugde nema takvih stvari“, rekao je Ataman posle meča.

Pristalice Crvene zvezde su neposredno pre meča zadržane ispred dvorane, jer Turci nisu želeli da im prodaju 400 ulaznica, a jedan od njih je zaklan.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.