Ataman: Navijači Zvezde su teroristi

Izvor: Sportal.rs, 22.Nov.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ataman: Navijači Zvezde su teroristi

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman uporedio je navijače Crvene zvezde sa teroristima, pošto je bio svedok nereda koji su se dogodili ispred hale "Abdi Ipekči", gde su se pristalice beogradskog kluba sukobile sa policijom i fanovima turskog kluba.

- Ono što sam video bilo je užasno! Kako sam obavešten, grupa od oko 300 navijača bez karata se organizovala u vojnu formaciju, a niko nije intervenisao. Napali su naše ljude, naše navijače i gađali ih kamenjem i bakljama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i njih i policiju. Mi takve ljude nazivamo teroristima. Rukovodstvo Evrolige bi hitno trebalo da preduzme mere povodom ovog incidenta i izrekne kazne - rekao je Ataman posle utakmice u kojoj je njegov tim savladao crveno-bele posle dva produžetka.

Turski mediji su javili da je došlo do velikih incidenata ispred hale pošto navijači Zvezde nisu mogli da uđu u dvoranu, jer nisu posedovali karte.

Nažalost, prema još uvek nepotvrđenim informacijama, u tuči sa navijačima Galatasaraja nastradao je navijač beogradskog kluba M.I. iz Beograda (1989. godište).

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.